Grise-mm-100 Grise-mm-065

Om Griseformidling Vest ApS

Manden bag Griseformidling Vest ApS.
Bag virksomheden står jeg, Verner Bøjtang. Ved min side står min kone Susanne, og sammen har vi tre dejlige drenge. Hele familien bakker helhjertet op om virksomheden, der er en integreret del af alles hverdag.

Jeg har gennem langt det meste af mit liv været vant til arbejdet med dyr, også på det helt jordnære plan. Jeg har tidligere arbejdet som karl, fodermester og i seks år som driftsleder på to store svinebedrifter.
1990 afsluttede jeg fra Gråsten Landbrugsskole med det Grønne Bevis. Under uddannelsen på Gråsten Landbrugsskole arbejdede jeg i weekender som husbondafløser og vaskede tankbiler på et nærliggende mejeri om aftenen.

I 1996 blev jeg ansat i Husdyr Formidling Syd, først som chauffør på en af SPF bilerne siden på kontoret, hvor jeg kunne koncentrere mig om selve handelsprocessen.

I 2005 tog jeg springet og blev selvstændig. Dermed blev Griseformidling Vest ApS etableret.
Ser jeg tilbage, kan jeg se en forretning, der har fået en god start og et solidt fodfæste, hvor der er overskud og kræfter til forbedring og udvikling.

Det er også når jeg ser tilbage, jeg med stor ydmyghed og stolthed tænker på den store opbakning, jeg har fået fra min familie, nære venner samt landmænd og handelspartner.

Kompagniskabet bag Skærbæk Eksport ApS.

I 2008 blev kompagniskabet med vognmand Per Sørensen og producent af slagtesvin Henrik Nielsen en realitet, da jeg sammen med disse to stiftede firmaet Skærbæk Eksport ApS. Herfra eksporteres der smågrise, kalve, kreaturer og får til udlandet. Ingen af os tre ejere tager dog del i den praktiske daglige drift af Skærbæk Eksport ApS da vi alle har beskæftigelser ved siden af.
Skærbæk Eksport ApS´ bygninger har for ganske nylig gennemgået ombygning og omfattende renovering for at sikre fortsat gode rammer for dyrene og menneskerne, der er involveret.